Гранола, мюслі, сухі сніданки
Гранола - це суміш корисних злаків, сухофруктів, горіхів, спецій і натуральних сиропів. Вона запікається, і тому так весело хрумтить!
Головна відмінна риса граноли - це її непередбачуваний склад: так, є і класичні рецепти з вівсяними пластівцями і фундуком, але майже завжди гранола - це безмежне поле для експериментів. В результаті виходять дивовижні суміші, що радують своїм свіжим смаком.
Гранола - це повноцінний сніданок, який готується буквально за 1 хвилину - насипати в тарілку і залити молоком. Як і раніше, вона залишається основою для творчих експериментів - можна додати її до домашнього йогурту з перетертими ягодами, посипати у смузі бол, засипати фруктами та насінням.в виде галереив виде списка