Борошно мигдальне Fruity Yummy, 200 г
Мигдальне борошно - це подрібнені в порошок мигдальні горіхи. Мигдальне борошно дає більш густу консистенцію страв, робить випічку вологою і ніжною, не даючи тесту пересушиться в духовці. Мигдальне борошно практично не містить глютен і має високу калорійність, вона швидко насичує організм білком, додає енергії. До складу мигдальної муки входять всі цінні компоненти свіжого горіхового ядра (жирні кислоти, вітаміни групи В, кальцій, магній, фосфор, залізо, калій), при цьому вони не втрачають своїх корисних властивостей навіть після термічної обробки.
Борошно чудово підходить для приготування бісквітів, різного виду тіста, горіхового крему, цукерок і тістечок, а також класичних десертів, які традиційно готують саме з цієї муки: марципан і макаруни.
Користь мигдального борошна для організму:
- насичує організм білком, мікро - і макроелементами;
- додає енергії та сили;
- очищає від токсинів;
- рекомендується вагітним, так як мигдаль багатий на фолієву кислоту;
- магній і кальцій зміцнюють нервову та кісткову системи;
- жирні кислоти стимулюють мозкову діяльність;
- вітаміни В і Е поліпшують стан шкіри, уповільнюють процес старіння.
Склад: 100 % бланшоване мигдальне борошно
Енергетична цінність на 100 г: 602 кКал, БЖУ: 25,8 / 54,5 / 13 г
Спосіб застосування: для приготування десертів, печива, крему, бісквітів, загустіння соусів, поліпшення смаку і аромату готових страв.
Умови зберігання: в сухому приміщенні з вологістю до 75%, при температурі 5-25 градусів.
Виробник: Україна
Основні | |
---|---|
Вага | 0.2 кг |
Виробник | Fruity Yummy |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Ґатунок | Вищий |
- Ціна: 205 ₴