Кокосова манна Burunduk, 250 г
Кокосова манна - смачний суперфуд, що містить правильні жири: вони допомагають стабільній роботі печінки та метаболізму.
У складі нашої пасти – лише м'якоть кокосу. Саме вона надає цей ніжний, солодкий смак. Жодних додаткових підсолоджувачів!
Мало вуглеводів і багато білка та клітковини.
Пасту можна зберігати як у холодильнику, так і за кімнатної температури. Більш зручний спосіб - другий, тому продукт залишається рідким. Але якщо ви хочете скуштувати тверду кокосову "цукерку" - можете відправити її в холод.
Манна - це не олія, проте вона легко відокремлюється. Щоб повернути однорідну консистенцію – достатньо потримати баночку 5-10 хвилин у гарячій воді та перемішати.
⠀
Як споживати:
Гарячі напої. Усього одна ложечка в порожню чашку, а вже за нею – кава, чай чи гарячий шоколад. Не забудьте розмішати) і все - незвичайний, ароматний та вершковий напій готовий
Смуги. Додайте разом із фруктами - манна додасть смузі кремової текстури і того ж аромату
До фруктів. Абсолютно будь-які фрукти можна покращити, полив манною або макаючи в неї шматочки (попередньо трохи підігрів).
До гарячих страв. Використовується в соусах, особливо актуально у тайській та іншій східній кухні.
Любите тости, наприклад, з арахісової пастою? Тоді вам дійсно необхідно скуштувати їх з кокосової!
Каші. Кокосова манна зробить навіть нудну і нецікаву кашу справжнім ранковим десертом.
Основні атрибути | |
---|---|
Вага | 250 г |
Виробник | Бурундук |
Країна виробник | Україна |
Тип | Кокосові манни |
Упаковка | Скляна банка |
Вид пасти | М'які |
- Ціна: 225 ₴