Нут орагнічний Natural Green, 400 г
Нут (турецький горох) чудово гармонує з різними видами м'яса в густих супах: узбецькій шурпі, азербайджанській довге, тосканській юшка з нуту. З нуту можна приготувати фалафель (невеликі фрикадельки, котлетки або пиріжки з нутового пюре з різними наповнювачами), а також пасти і паштети. З нього навіть роблять подібність до сиру тофу. Нутове пюре або просто відварений або смажений горох буде гарним гарніром.
Користь нута:
- Завдяки високій поживності, можна вживати нут замість м'яса, як роблять це багато хто під час посту. Така дієта служить профілактикою захворювань серця та судин;
- Завдяки високому вмісту клітковини нут покращує травлення, благотворно впливає на роботу серця,
- регулює рівень цукру в крові.
- турецький горох забезпечує організм енергією, яка використовується поступово, не збільшуючи рівень цукру в крові;
– Молоді зерна нуту благотворно впливають на роботу шлунка та рекомендується використовувати їх на десерт.
Базовий рецепт приготування нуту:
Промийте боби і залийте холодною водою на ніч (3-4 склянки води на 1 склянку бобів). Вранці злийте воду, промийте, додайте холодної води та поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і проваріть 1-2 години
Харчова та енергетична цінність на 100 г:
Білки – 26 г, жири – 3,2 г, вуглеводи – 57 г, калорійність – 356 ккал
Упаковка | |
---|---|
Вага | 0.4 кг |
Упаковка | Пакет |
Основні | |
Виробник | Natural Green |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Продовольчий |
Культура | Нут |
ГМО | Ні |
- Ціна: 72 ₴