
Кероб світлий не смажений Hobbi, 160 г
49 ₴
41,65 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Код: 4258
- +380 (63) 268-40-04Viber
Кероб світлий не смажений Hobbi, 160 г
Кероб – бобова культура, плоди вічнозеленого ріжкового дерева під назвою "Сеpatonia siliqua L", сім'єю якого називають середземноморські країни, такі як Кіпр, Іспанія, Італія та інші.
кероб – солодкий порошок, що використовується в кондитерській справі, одержують із висушених стручків, які зовсім неїстівні у сирому вигляді. Після збору їх розкладають під сонячні промені для висихання і, зрештою, вони набувають солодкого смаку. Калорійність кероба дорівнює 373 ккал на 100 г сипучого порошку.
І на вигляд, і на смак кероб нагадує какао, тільки колір у нього не такий яскраво-коричневий, а з відтінком рожевого. У кулінарії корисні властивості кероба просто ідеально підходять для надання густоти, блиску і в'язкості готовому продукту. Це пов'язано з тим, що в плодах ріжкового дерева міститься так звана смола або камедь, яка використовується як загусник і стабілізатор Е410 особливо в насінні стручків кероба. Порошок цих плодів застосовують як напій, при виготовленні глазур (як темної, так і білої), при цьому колір і аромат готового продукту не змінюється.
Випічка, цукерки, пудинги, батончики, морозиво і т.д. Можна приготувати будь-які солодкі страви, замінивши какао, шоколад або каву на кероб.
Дуже добре поєднується для напою Кероб разом із соєвим молоком, для тих хто звик пити какао можна зробити собі кориснішу заміну для свого здоров'я.
Основні | |
---|---|
Виробник | Hobbi |
Країна виробник | Італія |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 0.16 г |
Склад | плоды рожкового дерева |
- Ціна: 41,65 ₴