Суміш для випічки хлібу без глютену Schar, 1кг
Приготувати піцу та булочки без дріжджів, а млинці без яєць можна! І звичайно ж без глютену.
Склад: Кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, декстроза, рослинна клітковина подорожника і бамбука, борошно рисове шпалерне, борошно сочевичне, загусник: гідроксипропілметилцелюлоза, сіль.
Харчова цінність у 100г продукту:
Енергетична цінність: 1475 кДж / 348 ккал
Жири 0,9г
у тому числі насичених 0,2г
Вуглеводи 80г
у тому числі цукру 1,4г
Білки 2,7г
Клітковина 4,4г
Сіль 0,83г
Приготування:
Змішати в мисці суміш "Schar Brot-Mix" із сухими дріжджами і додати воду. У разі свіжих дріжджів розчинити їх спочатку у воді і потім вилити в муку. Вимішати тісто пластмасовою ложкою, додати сіль і поступово додавати олію. Місити тісто протягом 8-10 хвилин, поки воно стане однорідним (використання міксера на середній швидкості може скоротити тривалість замісу до 4-5 хвилин). Перекласти тісто у форму, змащену олією і посипану мукою|борошном| і випрасувати по всій поверхні. Накрийте форму вологою тканиною і залиште тісто в теплому місці, поки воно не підніметься вдвічі (приблизно 30 хв). У нижній частині печі поставити жаровідпорник, наповнений водою і розігріти духовку до 200°С. Щоб отримати золотисто-коричневу скоринку, за допомогою пензля потрібно нанести на верхню частину хліба суміш із яєць та молока чи олії. Випікати протягом 50 хвилин. Під час приготування хліба не відкривайте духовку. Вийміть свіжоспечений хліб із форми і відкладіть на дошку, щоб він охолонув.
Булочки або піца
Приготування:
Змішати всі інгредієнти до однорідної маси і почекати, поки тісто підніметься. Покласти тісто на стіл та вимісити. Булочки: сформувати булочки однакового розміру. На лист для випікання викласти вже сформовані булочки. Накрити вологою тканиною і чекати доки вони не виростуть вдвічі більше. Випікати в духовці за температури 200°С протягом 25 хвилин на середньому рівні. Піца: Розтягнути тісто на деку, змащеному оливковою олією, накрити вологою тканиною та почекати 40 хвилин. Потім покласти за смаком помідори, моцарелу і т.д., і випікати в духовці за температури 220°C.
Приготування хліба у хлібопічці:
Виберіть програму для безглютенової випічки (приблизно 1 годину та 50 хвилин) та “темна скоринка”. Звертайте увагу на показник максимального завантаження вашої хлібопічки.
Основні | |
---|---|
Виробник | Schär |
Країна виробник | Італія |
Культура | Гречка |
Ґатунок | Цільнозернові |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 384 ₴