Кошик
791 відгук
Наша сторінка в інстаграм - @lavkazdoroviia
+380 (93) 339-03-40
+380 (63) 268-40-04
«Лавка здоров'я»: суперфуди, корисні солодощі, товари для веганів
Кошик

Консервація, хумус, соуси, оцет

Сьогодні овочева консервація – дуже популярний продукт з масою переваг. Сучасний ритм життя не дозволяє самостійно законсервувати овочі, отже, люди частіше почали купувати їх в магазинах. Це сильно економить час, якого часто не вистачає. Деякі виготовлені так, що відрізнити від домашніх неможливо: вони такі ж смачні і в складі лише натуральні продукти. У холодну пору року не завжди є можливість купити свіжі овочі, тому консерви на зиму – непоганий варіант. В правильних умовах довго зберігаються і не псуються. На святковому столі подібна їжа буде відмінною закускою, яка сподобається всім. Також містить корисні мінерали, клітковину, білок. Невисока ціна – приємний плюс даного товару. Різноманітність велика, кожний знайде їжу на свій смак.

Класифікація овочевої консервації досить різноманітна. Насамперед, вона відрізняється властивостями:

  • Вегетаріанська. До неї відносяться паростки бамбука і кукурудзяні качани. Використовуються в якості інгредієнтів для салатів, для прикраси страв, приготування закусок і солоної випічки. Вживаються в їжу як самостійний гарнір.
  • Органічна. Виготовляються з натуральних органічних компонентів без додавання шкідливих речовин, не обробляються за допомогою хімії. Відмінно підходять для дітей, так як містять тільки якісні продукти.

Розрізняються консерви типу: помідори, огірки, гриби, кукурудза, перець, овочева ікра. Існують також асорті, до складу яких входять різні види овочів, грибів і бобових. Горошок або квасоля відмінно поєднуються з салатами, цибулю і часник використовують для приготування страв замість свіжих. Будь-який вид – хороший гарнір. 

Вибір

Краще купувати овочі у власному соку, оскільки в них менше шкідливих компонентів, ніж у маринованих. Термін зберігання теж важливий, тому що натуральний продукт зберігається менше. Вартість залежить від виробника, якості і обсягу. Щоб негативного впливу було менше, краще дивитися склад і не купувати їжу з великою кількістю сумнівних інгредієнтів. Дата виготовлення повинна бути весняна/річна: в такому разі овочі були закриті свіжими.

 

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner